Начало ММА Адесаня потвърди: Алекс Перейра е следващият
0

Адесаня потвърди: Алекс Перейра е следващият

Адесаня потвърди: Алекс Перейра е следващият
0

Израел Адесаня срещу Алекс Перейра. Мечтаният за феновете сблъсък на UFC в средна категория изглежда ще се случи до края на годината. Това обяви и световният шампион, който коментира представянето на бразилеца в мача с Шон Стрикланд. Перейра постигна убедителна победа на галавечерта, на която Адесаня защити пояса срещу Джаред Каноние.

Двамата имат общо минало, след като във веригата „Glory“ Израел допусна две поражения от този съперник. Той е и единственият, макар и на ринга за кикбокс, който е постигал успех над Адесаня с нокаут. Другата му победа е по точки, а това придава сериозен привкус на предстоящия мач.

В тази връзка шампионът заяви: „Това е следващият ми мач. Гледах неговата среща. Той направи добър бой, но Шон Стрикланд трябваше да е фокусиран върху своите действия, както му казах. Скоро ще се бием с Перейра. Колко скоро? Ще разберем“, констатира Адесаня.

Той говори и за отношенията си с Перейра. „Изправям се срещу човек, който ме победи на кикбокс, а сега ме преследва, защото знае, че съм краля и иска да опита да ми отнеме кралството. Всички обаче знаете какво се случва, когато съм опрян до стената и има натиск спрямо мен. Така че, нямам търпение“, каза още шампионът на UFC.