Начало ММА Адесаня привиква Джон Джоунс в средна категория
0

Адесаня привиква Джон Джоунс в средна категория

Адесаня привиква Джон Джоунс в средна категория
0

Шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня остава отворен към двубой със считания за номер 1 в света Джон Джоунс. Новозеландецът има определени условия, за да се случи тази битка.

„Джон Джоунс? При 84-килограмовите аз съм шампиона. Трябва да изчистя дивизията първо. Ако иска да се бием сега, нека дойде. Ще му дам да предереди опашката. Нека си свърша работата първо и през 2021 г. може“, сподели Израел за ММА журналиста Ариел Хелуани.

Боецът, който само преди месец нокаутира Робърт Уитакър в Мелбърн, смята, че Джоунс е уплашен от темпото, с което той се развива.

„Той е умен. Гледахте ли Канело срещу Ковалев? Хората сега мислят, че Канело е най-добрия, но явно са забравили за срещата с Мейуедър. Флойд направи същото, което Джоунс иска да направи сега с мен. Иска да се бием, когато все още съм зелен и не съм в пика си“, добави новият шампион.

Към този момент и двамата нямат насрочени двубои, но се очаква да защитят титлите си през пролетта на 2020 г. Израел е спряган за двубой с мощния Йоел Ромеро, а при „Боунс“ везните клонят най-много към непобедения Доминик Рейес.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.