Начало ММА Алекс Перейра: Адесаня е лъжец
0

Алекс Перейра: Адесаня е лъжец

Алекс Перейра: Адесаня е лъжец
0

Алекс Перейра обвини Израел Адесаня в манипулиране на медии и фенове. Бразилецът, който има две победи над световния шампион на UFC в средна категория, но от времето когато двамата се състезаваха по правилата на кикбокса, ще се изправи в неделя рано сутринта срещу Бруно Силва във втория си двубой в октагона на организацията.

Не мога да повярвам, че този човек обяснява на всички, че нямал търпение да ме срещне в клетката. Това е направо невероятно. Скъсвам се да се смея от това, но ме хваща изключително много яд, че хората му вярват. Адесаня говори пълни глупости и лъжи“, изригна Перейра.

Той дори се постави на мястото на шампиона. „Ако аз бях в неговата позиция и имаше човек, който два пъти ме е бил, веднага щях да поискам да го срещна. Без колебания. Нека не си говорим глупости. На всички е ясно, че като шампион, той определя нещата. И ако искаше мач с мен, досега да сме го направили“, каза още Перейра.

Той закова кантара днес на 84.37 килограма и премина успешно теста за битката с Бруно Силва. Съперникът му на UFC Fight Night 203 е с точно 84.14 килограма.

Гвоздеят на галавечерта в Лас Вегас изправя Тиаго Сантош и Магомед Анкалаев в категория лека тежка. Сантош закова стрелките на 93.21 килограма, като е с минимален аванс пред Анкалаев, който е 92.99

ОСНОВНА КАРТА

Лека тежка категория: Тиаго Сантош (93.21) – Магомед Анкалаев (92.99)

Категория петел: Марлон Мораеш (61.24) – Сонг Ядонг (61.46)

Категория перо: Алекс Касерес (65.77) – Содик Юсуф (66)

Лека тежка категория: Карл Робърсън (92.08) – Халил Рунтрий (92.99)

Лека категория: Дрю Добър (70.31) – Терънс Макини (70.76)

Средна категория: Алекс Перейра (84.37) – Бруно Силва (84.14)