Начало ММА Биспинг съветва Конър да разкара Джон Кавана

Биспинг съветва Конър да разкара Джон Кавана

Биспинг съветва Конър да разкара Джон Кавана
0

Трилогията между Дъстин Порие и Конър Макгрегър не се разви според очакванията на феновете, а още по-малко се разви според очакванията на Конър Макгрегър и щаба му.

„Всеизвестния“ загуби чрез технически нокаут, след като счупи глезена си в края на първия рунд. След двубоя дългогодишният треньор на Конър – Джон Кавана сподели, че нищо от видяното в първия рунд не го е притеснило.

Ирландецът започна силно откриващата част, връщайки се към карате стила си, но в последствие прекара голяма част от рунда по гръб, опитвайки се да се измъкне от Порие. Това отново повдигна у много хора въпроса за уменията на Конър в борбата и граплинга, а според Майкъл Биспинг Макгрегър трябва да си намери нов треньор.

Embed from Getty Images

„Кавана и Макгрегър споделиха след мача, че нищо в първия рунд не ги е притеснило“, заяви бившият шампион в средна дивизия.

„Ако и двамата го мислят, то Конър трябва да го уволни на момента. Чух го да казва, че във втория рунд Конър е щял да го нокаутира. Това е притеснително.

„Макгрегър бе по гръб и се защитаваше през цялото време. Той загуби с 10-8 и това е притеснително.

„Счупването на крака бе нещастен инцидент, но оставам с усещането, че Макгрегър го използва като извинение за загубата. Като цяло представянето му бе доста слабо, а той винаги е най-силен в началото“, добави Биспинг.