Начало ММА Блахович: Титлата не ме вълнува, просто искам да бия Джоунс (видео)
0

Блахович: Титлата не ме вълнува, просто искам да бия Джоунс (видео)

Блахович: Титлата не ме вълнува, просто искам да бия Джоунс (видео)
0

Световният шампион в „лека тежка” категория на UFC Ян Блахович (28-8) призова Джон Джоунс (26-1-1) да спази обещанието си и да се изправи срещу него в октагона. 38-годишният поляк от доста време де опитва да си уреди среща с бившия носител на титлата.

Двамата трябваше да се бият още миналата година, но така и не се стигна до въпросния мач. В последствие Джоунс мина в тежка категория, където се е запътил към двубой за пояса на Франсис Нгану (16-3). Блахович обаче държи Джон да изпълни онова, което му е казал.

Той ми обеща този мач и няма да спра да говоря за него. Джон се зарече, че след като победя Кори (Андерсън), двамата ще се срещнем в октагона. Трябва да удържи на думата си, така че нека го направим. Няма значение къде и в каква категория. Скоро ще направя така, че този мач да се състои”, зарече се Блахович.

Той допълни, че не го вълнува дори пояса в UFС.Мога да го бия в тежка категория, не е проблем. Може и да е допълнителен мач, без залагане на титла, ако иска. Просто да каже и ще съм там, готов да го победя”, закани се още коравият поляк.

Блахович трябва да се завърне в октагона срещу Гловър Тейшейра (32-7). Мачът им е предвиден за 25 септември на UFC 266. За последно Ян се би с шампиона в средна категория Израел Адесаня (21-1), чийто опит да покори горната дивизия му донесе и единственото поражение досега.