Начало ММА Босът на ONE FC готов да се пробва срещу Дейна Уайт
0

Босът на ONE FC готов да се пробва срещу Дейна Уайт

Босът на ONE FC готов да се пробва срещу Дейна Уайт
0

Битка между президентите на UFC и ONE FC? Защо не?

Президентът на азиатската верига за бойни спортове Чатри Сийотонг сподели пред „The MMA Hour“, че е отворен за предложение за битка срещу боса на конкурентната организация UFC, Дейна Уайт. Наскоро той публикува и видео клип, в който се вижда как тренира боксовите си умения. Клипът бе озаглавен „Кой иска да види Чатри срещу Дейна?“

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

 

„Мисля, че Дейна е невероятен бизнесмен. Не съм съгласен с всички негови практики, но е видно, че е превърнал UFC във феноменална компания. Въпреки това, не мисля, че знае нещо за бойните изкуства. Мисля, че той е просто фен. Аз идвам от бойните изкуства. Аз се отнасям с бойците, все едно съм един от тях. Това е много различно. Мисля, че ако никога не са те удряли в лицето, или не са те удушавали, не трябва да омаловажаваш труда на бойците. Не уважавам начина по който говори с бойците“, заяви президентът на набиращата популярност компания ONE FC.

Сатри допълни, че тренира муай тай от 35 години и е кафяв колан по бразилско джу джицу. 

„Тренирам по шест пъти на седмица. Тази година навършвам 51 години. Защо да не се бия с някого на моята възраст?“

Чуйте цялото интервю със Сийотонг тук.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".