Начало ММА Дейна Уайт съжали за организирането на Адесаня – Ромеро

Дейна Уайт съжали за организирането на Адесаня – Ромеро

Дейна Уайт съжали за организирането на Адесаня – Ромеро
0

Дейна Уайт е ценител на атрактивните битки. Съвсем нормално – силният човек в UFC не остана очарован от Израел Адесания и Йоел Ромеро. Двамата спориха за титлата в средна категория на UFC 248, а публиката ги освирка.

„Повечето хора около мен изобщо не се зарадваха на идеята да организирам битката. Просто фенът в мен се обади. Мислих си, че звучи интересно“, Дейна Уайт призна на пресконференцията след UFC 248.

„Никой не искаше да се изправи срещу Ромеро. Адесаня беше готов за това предизвикателство и си казах „защо не“. Навярно не трябваше да правя този мач, а да изчакам Пуло Коста, но вече е минало.“

„Коста срещу Адесаня ще бъде невероятен сблъсък обаче – гарантирам. Заставам изцяло зад него. Това е следващата битка.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.