Начало ММА Димитриъс Джонсън не мисли да се пенсионира скоро
0

Димитриъс Джонсън не мисли да се пенсионира скоро

Димитриъс Джонсън не мисли да се пенсионира скоро
0

Поне до 39-годишна възраст иска да се състезава хегемонът в категория „муха“ на световния ММА Димитриъс Джонсън. Това съобщи самият той в социалните мрежи.

„Сега съм на 33 години и миналата година се бих два пъти. Искам и тази година да е така. Ще продължа да се бия, докато съм здрав. Ако започна да губя с нокаут, то тогава ще спра, защото няма да си заслужава. Просто съм реалист. Ще бъда на 38 години след 5 години в ONE. На 38-39 години ще се оттегля, ако всичко е наред“, категоричен е Джонсън

Бившият носител на пояса при 57-килограмовите в UFC започна кариерата си в азиатската ONE FC по блестящ начин с три проедни победи. Той спечели гран при турнира в дивизията и си гарантира битка срещу шампиона Адриано Мораес за. Двамата ще се сблъскът на събитието „ONE Championship: Reign of Dynasties“ в Индонезия през април.

„Ще се пенсионирам в ONE Championship. Това ще бъде моята последна организация. Обичам тази организация. Обичам всичко, за което се борят, обичам как се грижат за спортистите, така че това е последната ми организация“, добави боецът с трийет професионални победи и само три загуби.

През 2018 г. той премина към най-популярната бойна верига в Азия като част от сделката за присъединяването на Бен Аскрен към UFC.  Преди това той отстъпи пред Хенри Сехудо в дванайстата си защита на пояса в категория „муха“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.