Начало ММА Дрейк купува Ролекси след залог на UFC Лондон

Дрейк купува Ролекси след залог на UFC Лондон

Дрейк купува Ролекси след залог на UFC Лондон
0

Най-много пари от всички на UFC Лондон прибра… рапърът Дрейк. Канадецът се похвали с постъпления в размер на 1.5 милиона щатски долара след залог за победи на Пади Пимблет и Моли МакКан.

Самите те грабнаха бонуси от Дейна Уайт за победите си в основната карта в зала „О2 Арена“, но по 50 хиляди долара. Освен тях обаче ливърпулските бойци ще се сдобият и с по един чисто нов луксозен часовник „Ролекс“.

Дрейк ще почерпи бойците за победите.

Все пак те му увеличиха значително банковата сметка. В деня на шоуто хип хоп изптлнителят качи фиш в социалните мрежи, в който се вижда размерът на масивния му залог – близо 2.3 милиона долара.

32-годишната МакКан победи Хана Голди с технически нокаут в първия рунд, а Пимблет отказа Джордан Левит с риър некед чоук във втория и затвърди печалба от над 3.7 милиона долара (чисто над 1.5 милиона).

Така месецът се очертава да е много силен за канадската знаменитост в хазарта, свързан с ММА. В началото на месеца Дрейк заложи 1 милион долара за победа на Израел Адесаня срещу Джаред Каноние. Това му донесе печалба от около 250 хиляди долара.

Музикантът е известен с това, че често прави залози на спортни събития. От финала на американския футбол той спечели 1.2 милиона долара. Дрейк обича и да се обзалага с приятели, като няколко пъти е губил големи суми на боксови двубои.

Преди време имаше проклятие свързано с него. Популярни личности се снимаха с канадеца, а след това губеха мачовете си.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.