Начало ММА Дъщерята на Пеня „обра точките“ преди битката на годината (ВИДЕО)
0

Дъщерята на Пеня „обра точките“ преди битката на годината (ВИДЕО)

Дъщерята на Пеня „обра точките“ преди битката на годината (ВИДЕО)
0

Джулиана Пеня срещу Аманда Нунес в реванш за световната титла в категория „петел“ при жените. Какво повече могат да искат феновете на бойните спортове в неделната ранна утрин на 31 юли? Сблъсъкът между двете се очаква с огромен интерес, като от UFC се постараха максимално, за да го направят още по-вълнуващ и интригуващ.

Дори и организаторите обаче не са могли да предвидят, че едно малко дете ще направи срещата още по-мащабна и ще повиши вниманието към нея. В случая, дали случайно или не, но дъщерята на настоящата световна шампионка в дивизията – Изабела „обра точките“ преди битката на годината в женския ММА.

Наследничката на Пеня също стана част от последното „лице в лице“ преди битката. Младата Изабела бе редом до майка си и на свой ред позира в бойна стойка, докато майка ѝ, заедно с „Лъвицата“ Нунес си отправиха последни свирепи погледи в навечерието на сблъсъка.

Дали това ще мотивира още повече шампионката да отстоява пояса си? Или пък ще подейства с обратен ефект и ще помогне на Нунес да си върне титлата и отново да притежава отличията в две различни категории? Предстои да разберем.

тагове: