Начало ММА Джи Ес Пи: Има три вида бойци (ВИДЕО)
0

Джи Ес Пи: Има три вида бойци (ВИДЕО)

Джи Ес Пи: Има три вида бойци (ВИДЕО)
0

Един от най-великите ММА бойци за всички времена, Джордж Сейнт-Пиер, сподели мнението си за видовете бойци. Бившият шампион на UFC разказа своята философия за трите вида бойци, които се забелязват в различните бойни спортове във видео клип, публикуван от самия него в Instagram.

„Има три вида хора в бойните спортове: бойците, спортистите и артистите“, заяви категорично оттеглилият се през 2019-та Джи Ес Пи.

Той добавя, че „бойците“ се характеризират с непримиримата си воля и с това, че са готови да жертват всичко, за да спечелят. „Спортистите“ са най-атлетични, най-бързо се учат и най-вероятно биха били добри и в други спортове. „Артистите“ са по-креативни и имат различни подходи в решаването на проблемите на бойната арена.

„Всеки има по-малко от трите вида в себе си, но единият винагище доминира. Бойци и от трите вида са били шампиони“, продължава канадецът.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".