Начало ММА Джон Джоунс призна, че се е крил под Октагона от допинг ченгета

Джон Джоунс призна, че се е крил под Октагона от допинг ченгета

Джон Джоунс призна, че се е крил под Октагона от допинг ченгета
0

Бившият шампион на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс, е в открита медийна война с шампиона в средната дивизия – Израел Адесаня.

Двамата постоянно се „уговарят“ за мач помежду им, но засега всичко си остава на ниво приказки и закани по социалните мрежи.

Снимка: БТА

Последният пример е атаката на „Боунс“ към Адесаня, че роденият в Нигерия настоящ шампион използва непозволени стимуланти. Джоунс написа коментар по време на мача между Адесаня и Коста, че зърната на новозеландецът изглеждат различни, което е резултата от взимането на стероиди.

Адесаня обаче не остана длъжен на нападките и напомни за една обществена тайна от миналото, която обаче този път бе подкрепена и от самия Джоунс.

Американецът е имал проблеми с допинг тестовете не един и два пъти през славната си кариера и много добре знае как седят нещата с атлетически комисии и антидопинговата агенция на САЩ.

След като Адесаня разкри на феновете си, че през 2010-та е спал под Октагона, за си спести времето за прибиране, той напомни, че Джоунс също се е озовавал под клетката, но по съвсем други причини.

„Криех се от Атлетическата комисия на Невада, а не от Антидопингоата агенциа на САЩ и това се случи преди доста години“, потвърди случката Джоунс.

„Тамън бях пушил трева и ме беше страх, че ще ме спипат за марихуана. Това е истината. Сега всички знаят“, допълни бившият хегемон в лека тежка дивизия.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.