Начало ММА Еди Алварес няма проблем да се бие без публика

Еди Алварес няма проблем да се бие без публика

Еди Алварес няма проблем да се бие без публика
0

Бившият шампион на UFC в лека категория – Еди Алварес сподели мнението си относно евентуалното осъществяване на UFC 249 без публика. Дългоочакваното събитие трябва да се състои на 18-ти април, но коронавирус пандемията може и да не позволи провеждането на събитието.

В последните седмици Дейна Уайт работи по това да намери ново местоположение на галавечерта, като ако това се превърне във факт, Нурмагомедов и Фъргюън ще се бият без публика.

twitter.com

Това разедини мненията на феновете. Голяма част от привържениците искат да видят двамата един срещу друг на всяка цена, но се чуха и гласове „против“ боя без зрители.

36-годишнияе Алварес обаче смята, че липсата на публика може да подейства благоприятно и на двамата бойци.

„Аз лично не бих имал проблем да се бия в празна зала“, призна „Краля на подземието“, който в момента се състезава за „ONE FC“.

„За всеки боец е важно да влезе в зоната си и да синхронизира тялото и умът си. Тогава просто спираш да мислиш и просто се биеш като куче, няма какво да те разконцентрира.

Снимка: БТА

„Моят първи мач беше в баскетболен салон в Ню Джърси. Имаше снежна буря и имаше не повече от 100 човека. Като цяло не един и два пъти съм се бил пред празни трибуни.

„За мен лично няма никакво значение колко и дали ще има публика“, каза Алварес, който има насрочен мач за 29-ти май.