Начало Видео Еди Алварес след дисквалификацията: Искам си победата (ВИДЕО)

Еди Алварес след дисквалификацията: Искам си победата (ВИДЕО)

Еди Алварес след дисквалификацията: Искам си победата (ВИДЕО)
0

Бившият шампион на UFC в лека категория – Еди Алварес, не остана никак доволен от решението да бъде дисквалифициран в двубоя му срещу Юри Лапикус.

Американецът бе част от главната карта на събитието „ONE on TNT I“, но завръщането му в клетката бе белязано от много дискусионно решение.

Срещата бе спряна още в първата част, когато реферът на двубоя видя непозволени удари от страна на Алварес.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ONE Championship (@onechampionship)

След като съперникът на Алварес не можа да продължи двубоя, Еди видя червения картон и следователно бе дисквалифициран, а решението предизвика ужасно много полемики в интернет пространството.

Ето какво сподели след мача и самият Алварес:

„След като се прибрах в съблекалнята и изгледах отново записа мога да кажа, че реферът направи грешка“, заяви 37-годишният ветеран.

„Виждам, че американските медии и фенове са луднали и всички казват, че това не трябваше да ме дисквалифицират. Ще помоля организаторите да прегледат добре записа и с цялото ми уважение си искам победата.

„В момента съм със смесени чуства. Радвам се, че Юри е добре. Всички хора правят грешки, арбитрите също.

„Това, което се случи, не е правилно и се надявам да бъде поправено. Не мога да си представя как резултатът от мача ще остане такъв. Спечелих двубоя съвсем честно. Винаги когато съм бил в грешка, съм си признавал. Но след като изгледах повторението се убедих, че не съм направил нищо нередно“, добави Алварес.