Начало ММА Ерик Андерс ще търси пробив в средна категория
0

Ерик Андерс ще търси пробив в средна категория

Ерик Андерс ще търси пробив в средна категория
0

Ерик Андерс се завръща в „средна“ категория, за да премери сили с Роман Долидзе. Двубоят е насрочен за 13-и ноември, съобщава mmafighting.com.

Андерс ще търси втора поредна победа в клетката. През юли той надделя над Дарън Стюарт с единодушно съдийско решение в двубой в „полутежка“ категория. Това бе негова трета победа в последните четири двубоя, но американецът все още не не може да избере в коя категория да се установи. 34-годишният боец лавира между дивизиите за 84-килограмовите и 93-килограмовите.

Долидзе също търси втора поредна победа. В последната си среща през юни той надигра Лауреано Старополи. Долидзе има 3 победи и 1 загуба в UFC, а кариерата си има 9 победи и само 1 поражение.

UFC съобщават за няколко потвърдени битки за картата на 13-и ноември, но все още няма обявен главен двубой. Потенциален такъв сблъсък е между Макс Холоуей и Яир Родригес.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".