Начало ММА Киеса се завръща през ноември
0

Киеса се завръща през ноември

Киеса се завръща през ноември
0

Ветеранът на UFC Майкъл Киеса ще се опита да нанесе първо поражение на непобедения Шон Брейди. Американската медия mmafighting.com твърди, че двамата бойци и техните щабове са пред финализиране на уговорката за двубоя. Датата, която се споменава като потенциална такава за битката е 20-и ноември. Няма спекулации за мястото на сблъсъка.

Киеса ще търси отново пътя към победите, след като бе отказан със събмишън от Висенте Луке в последната си среща. Това бе първа загуба в последните пет двубоя за американеца и първо поражение в полусредна категория за него. Към комента той се намира на 9-а позиция в ранглистата на дивизията.

Брейди е в серия от четири поредни победи, а в последната си среща отказа Джейк Матюс със събмишън на събитието UFC 259. 28-годишният талант трябваше да се изправи срещу Кевин Лий на събитието „UFC Las Vegas 35“, но инфекция на крака доведе то лекарска забрана за него и двубоят пропадна. Към момента Брейди има 14 победи в професионалната си кариера.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".