Начало Бокс САЩ е затворена страница за Дилиън Уайт
0

САЩ е затворена страница за Дилиън Уайт

САЩ е затворена страница за Дилиън Уайт
0

Междинният световен шампион на WBC Дилиън Уайт няма да се бие в САЩ. Поне не и през тази година. Оказа се, че дестинацията Америка е затворена страница за британеца, като това стана ясно, след като днес бе съобщено, че той ще се боксира на 30 октомври в „О2 Арена” в Лондон.

Време е да се връщам на ринга. Нямам търпение да стъпя отново в „О2”. Ще видите истински фойерверки”, написа 33-годишният Уайт в социалните мрежи.

На този етап все още обаче не е ясно срещу кого ще се изправи „Крадеца на трупове”. Сред фаворитите за съперник на британеца са бившият световен шампион на IBF Чарлз Мартин, както и Джърмейн Франклин и Стефан Шоу.

За съжаление Еди Хърн не иска да прати своето момче срещу мен. По всичко личи, че Уайт няма да допусне отново да го пратят на пода, както стана с Поветкин, и търси лесен мач”, коментира Мартин.

Франклин обаче загатна за предстояща битка: „Той се оставя твърде открит за удари. Затова Поветкин го приземи, затова има и две загуби. Не че има стъклена брадичка, не казвам това, но защитата му куца и мога да го докажа”.