Начало ММА Франсис Нгану с важни новини за бъдещето си на 16 май

Франсис Нгану с важни новини за бъдещето си на 16 май

Франсис Нгану с важни новини за бъдещето си на 16 май
0

Камерунецът Франсис Нгану е готов да сподели своето следващо действие в бойната си кариера. Това ще се случи на 16 май, когато се очаква боецът да направи официално изявление. Информацията дойде от негово видео в социалните мрежи.

Във видеото Нгану отговаря на критики относно решението си да напусне UFC и да излезе на свободния пазар. 36-годишният боец реши да потърси друга организация, която да му подсигури по-добри финансови условия. Мнозина го упрекнаха и заявиха, че е допуснал стратегическа грешка, която ще му коства много.

Наскоро изявление направи и собственикът на One Championship – организация, която преговаряше с Нгану наскоро. Според азиатската организация боецът е поискал не просто огромни хонорари за битка, но и участие в менажирането на процесите в компанията, което от One са приели крайно неприемливо.

Нгану трябваше да се изправи в UFC срещу Джон Джоунс преди дебюта му в тежка категория. След напускането обаче Джоунс бе принуден да излезе срещу Сирил Ган, където записа бърза победа в първия рунд със задушаваща техника. А Нгану все още е в търсене на кариерното си бъдеще. Вероятно 16 май ще даде много отговори на въпросите, които фенове и организатори не спират да си задават в последно време.