Начало ММА Фрейре отпадна от главния сблъсък на Белатор 283

Фрейре отпадна от главния сблъсък на Белатор 283

Фрейре отпадна от главния сблъсък на Белатор 283
0

Патрики Фрейре, който е настоящ шампион на Белатор в лека категория, няма да защитава титлата на събитието Белатор 283!

Причината е, че бразилецът е получил контузия по време на тренировка. Все още не е ясно каква точно е контузията и за колко време ще извади 36-годишният шампион от ММА. Припомняме, че за последно Фрейре разби с нокаут във втория рунд Питър Куили в реванша между двамата в основото събитие на Белатор 270, състояло се на 5 ноември 2021 година.

Контузията на бразилския шампион наложи промени по отношение на картата за Белатор 283!

Съперникът на „Питбула“ – Сидни Аутлоу ще спори с Тофик Мусаев, който е бивш носител на пояса в лека категория на японската RIZIN. Двубоят обаче става подглавен на събитието.

Дъглас Лима и Джейсън Джаксън, които принципно трябваше да подгряват главното събитие, оглавиха картата на Белатор 283.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".