Начало Други Миро/Русев сред топ шампионите на Световната федерация по кеч (СНИМКА)

Миро/Русев сред топ шампионите на Световната федерация по кеч (СНИМКА)

Миро/Русев сред топ шампионите на Световната федерация по кеч (СНИМКА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, влезе в класация на носителите на американската титла в Световната федерация по кеч (WWE) за периода между 2010 и 2016 година.

Колажът беше съставен от френски графичен дизайнер, който е голям фен на развлекателния спорт и страницата му в Instagram – „Blackmass Design“ има над 41 000 фенове.

Сред останалите личат имената на Бред Хард, Джон Сина, Дийн Емброуз, Брайън Даниелсон, Шеймъс, Долф Зиглър, Роман Рейнс, Сет Ролинс, Миз и други. Общо носителите на американската титла за това време са 18 кечисти!

Припомняме, че българският кечист беше част от федерацията на Винс Макмеън в периода между 2013 и 2020 година. За това време той се превърна в голяма звезда като сред опонените му на ринга са били легенди като Джон Сина, Гробаря, Дуейн Джонсън – Скалата, Роман Рейнс, Шеймъс, Грамадата, Великия Кали и други.

Миро, тогава Русев, спечели три пъти американската титла като особено впечатляващ беше първият период, в който нашенецът държеше шампионския пояс.

Тогава той носеше трофея за период от 146 дни като го загуби след феноменален двубой срещу живата легенда на този спорт – Джон Сина на най-голямото събитие в развлекателния спорт – Кечмания 31. Пред 100 000 зрители на изпълнения до краен предел „Левис стейдиъм“, Сина надделя над родната звезда. Двубоят до ден днешен се помни и с феноменалното излизане на ринга на Миро – на танк!

По тази причина и много от феновете добавиха в коментари, че именно Русев е един от най-добрите американски шампиони.

„Русев (Миро) направи титлата актуална“, написа фенът Боя Бениати.

„Джон Сина, Русев и Миз са най-добрите през този времеви период“, добави Роуз Парк.