Начало Бокс Доналд Тръмп ще коментира завръщането на Холифийлд

Доналд Тръмп ще коментира завръщането на Холифийлд

Доналд Тръмп ще коментира завръщането на Холифийлд
0

Бившият президент на САЩ – Доналд Тръмп, ще бъде специален гост-коментатор на предстоящия боксов мач между Ивендър Холифийлд и Витор Белфорт.

Галавечерта, която ще бъде оглавена от ветераните в бокса и смесените бойни изкуства, ще се проведе в ранните часове на неделя (българско време). Първоначално 44-годишният Белфорт трябваше да се бие срещу Оскар де ла Оя, но боксовата легенда от близкото минало даде положителен тест за COVID-19.

Впоследствие той бе сменен от бившия световен шампион в полутежка и тежка категория – Ивендър Холифийлд, който не се е качвал между въжетата от 2011 г.

Компания на Тръмп ще прави неговия син – Доналд Тръмп-младши, акто освен главната битак, те ще анализират и случващото се на мачовете между Андерсон Силва – Тито Ортис и Дейвид Хей – Джо Фурние.

Снимка: БТА

„Фен съм на качествените бойци и добрите мачове“, заяви 75-годишният Тръмп.

„Нямам търпение да видя Витор и Ивендър в действие и да коментирам срещата им. Шоуто ще си заслужава“, допълни бившият президент на Щатите.

Далеч преди да спечели изборите през 2016-та, Доналд Тръмп бе неразделна част от големите боксови галавечери в края на миналия и началото на този век. Крупният бизнесмен е бил домакин на десетки грандиозни събития, които са се провеждали в казината му в Атлантик Сити и Лас Вегас.