Начало ММА Гаджи Омаргаджиев отнесе заземен коляно в главата, но загуби (ВИДЕО)

Гаджи Омаргаджиев отнесе заземен коляно в главата, но загуби (ВИДЕО)

Гаджи Омаргаджиев отнесе заземен коляно в главата, но загуби (ВИДЕО)
0

Кайо Боральо победи Гаджи Омаргаджиев в един от чаканите двубои на UFC Vegas 51. Срещата беше белязана от много спорен момент, който предизвика широка дискусия в социалните мрежи.

Действително бразилецът, доказа, че е от много висока класа и тепърва ще трябва да се съобразяват с него в средна категория, но един момент можеше и вероятно трябваше да го лиши от успеха.

В третия рунд Боральо заби брутално коляно в главата на своя съперник, докато той докосва пода с едната си ръка. По този начин се води заземен съперник.

При такова действие той трябваше да бъде дисквалифициран, а съдиите отчетоха коляното като „случайно“.

Впоследствие победи Омаргаджиев с техническо единодушно решение, което породи скандал.

Идентична беше ситуацията, когато Пьотр Ян си загуби шампионската титла в категория „петел“ от Алджамейн Стърлинг в първата им битка.

Тогава отново руснак беше от потърпевшата страна.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.