Начало ММА Гейджи за трилъра с Чандлър: Това беше скучна битка за мен

Гейджи за трилъра с Чандлър: Това беше скучна битка за мен

Гейджи за трилъра с Чандлър: Това беше скучна битка за мен
0

Претендентът за титлата в лека категория на UFC – Джъстин Гейджи, не мисли победата си над Майкъл Чандлър за интригуваща.

Той признава, че крайният резултат за пръв път в кариерата му е имал по-голямо значение от приключването.

Чрез успеха си гарантира мач за пояса с шампиона Чарлс Оливейра.

„Ако трябва да бъде честен, беше ми скучно вътре в клетката по време на мача“, Гейеджи сподели пред BT Sport.

„Да, вероятно няма логика за вас. Това е първият път, в който исках повече да победя отколкото да нокаутирам някого. Това не е добре. Не ми хареса. Искам да се завърна обратно към желанието да нараня някого и да го довърша. След тази победа заслужих мача си за титла и мога да се завърна към това си желание.“

„Искам да отида в Бразилия, искам да се бия в хаос. Ако се върнете назад и слушате някое от старите ми интервюта, ще чуете, че винаги съм искал да отида на противникова територия. Искам да се бия насред Бразил и да слушам как 20 хиляди човека ми крещят да умра. Сигурен съм на 100%, че след мача ще ме обичат“, завърши поредното си култово интервю Джъстин.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.