Начало ММА Кайн Веласкес с първи думи след ареста (СНИМКА)

Кайн Веласкес с първи думи след ареста (СНИМКА)

Кайн Веласкес с първи думи след ареста (СНИМКА)
0

Кайн Веласкес, който е звезда в смесените бойни изкуства, излезе с обръщение към всички свои фенове в социалните мрежи. Мексиканският боец благодари за безрезервната подкрепа.

Припомняме, че бившият шампион на UFC в тежка категория беше арестуван на 28 февруари тази година заради участието му в престрелка, която е оставила един ранен.

„Към всички, които изразиха своята подкрепа към мен – аз и семейството ми никога няма да можем да ви се отблагодарим достатъчно. Благодарни сме ви завинаги от дъното на сърцата и душите си. Вашата подкрепа и добри думи ми дадоха сила дори и в най-тъмните ми дни. Тази история е доста сложна и постепенно се разкрива.

А към истинските жертви от този случай – нека Господ ви даде силата да продължите. Въпреки че е изключително трудно да се превъзмогне болката, която ви се е случила, при разкриване на истината, справедливостта ще възтържествува и вашето оздравяване ще започне. Никога няма да спра да помагам и да обичам моите близки и всички вас. Благодаря ви за подкрепата“, написа боеца в профила си в Instagram.

Кайн Веласкес беше подкрепен от множество от най-известните бойци като един от тях беше и Благой Иванов – Багата, с който често тренират заедно.

Веласкес изигра последния си ММА двубой през февруари, 2019-а. Тогава загуби с нокаут от Франсис Нгану в първия рунд. След това поражение той се изявява в кеча в американски и мексикански шоута.