Начало Бокс Братът на Уайт: Дилиън ще говори на ринга
0

Братът на Уайт: Дилиън ще говори на ринга

Братът на Уайт: Дилиън ще говори на ринга
0

Дилиън Уайт ще говори на ринга. Тази закана бе отправена от неговия брат – Дийн в интервю за платформата DAZN. „Крадеца на трупове“ ще се изправи на 23 април на стадион „Уембли“ срещу Тайсън Фюри в опит да стане световен шампион в тежка категория на WBC.

Битката се очаква с огромен интерес, но на фона на това е доста любопитно мълчанието, което идва от лагера на претендента. До момента той не е давал интервюта за мача, като отсъства и от пресконференцията през миналия месец.

Психически Дилиън е в отлична форма, физически също. Той е готов и няма търпение. Постоянно се усмихва, но зад визията е железен. Имаме план и ще го изпълним когато се качи на ринга. Той ще говори там“, категоричен е Дийн Уайт.

Той допълни, че не е учуден от решението Франк Уорън да осигури заместник на Дилиън, за какъвто се говори от известно време. „Това е мач с огромен магнитут. Предполагам, че мълчанието му е притеснило щаба на Тайсън и това е нормално. Но бъдете сигурни – той ще се появи на стадион „Уембли“ и ще си тръгне като победител“.