Начало ММА Конър награби Девлин на яхта (СНИМКИ)
0

Конър награби Девлин на яхта (СНИМКИ)

Конър награби Девлин на яхта (СНИМКИ)
0

Конър Макгрегър се отдаде на забавления и на почивка на френската Ривиера. Голямата звезда на UFC и бойните спортове в глобален мащаб, реши да прекрати за кратко тренировъчния си лагер, за да заведе годеницата си Дий Девлин на круиз. Бившият световен шампион в две различни категории е с частната си яхта в Средиземно море.

И макар привидно да се е откъснал от медиите и обществеността, Конър все пак бе хванат в крачка. Други почиващи, в близост до яхтата на „Ноториъс“ успяха да го разпознаят и моментално се появиха кадри от на ирландеца и половинката му, с която са заедно от 15 години. На тях се вижда двойката в интимен момент, а самият Макгрегър също успява да забележи че го снимат. Това обаче провокира повече усмивки от негова страна, като накрая той дори маха на „папараците“.

Очаква се Конър да се завърне на голямата сцена в края на годината. Той се възстановява вече 12 месеца след счупването на левия глезен в мача с Дъстин Порие. Не е изключено двамата да се срещнат за четвърти път, след като в момента „Диаманта“ официално води с 2:1 в преките им сблъсъци.