Начало Senshi Сблъсъкът на титаните SENSHI с нова взривяваща бойна галавечер на 9 юли

Сблъсъкът на титаните SENSHI с нова взривяваща бойна галавечер на 9 юли

Сблъсъкът на титаните SENSHI с нова взривяваща бойна галавечер на 9 юли
0

На 9 юли от 20 часа в Св. Св. Константин и Елена – за пръв път в още по-нестандартна и много екзотична обстановка – на плажа пред ресторант „Море“, ще се състои 12-ото издание на зрелищното международно бойно шоу SENSHI. То ще изправи едни срещу други бойни звезди от цял свят.

Сблъсъците ще бъдат още по-зрелищни и класни, а участниците още по-интригуващи и многобройни. Бойната карта на събитието все още е тайна, но грандиозното бойно шоу е гарантирано. То ще се състои от двубои по правилата KWU Full Contact и KWU SENSHI.

Всеки, който иска да се докосне до адреналина на събитието, може да го направи на място от плажа в Св. Св. Константин и Елена. Билети за събитието ще бъдат пуснати за продажба съвсем скоро.

Сблъсъкът на титаните ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, Fight Box, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg.