Начало ММА Конър проговори за конфликта си с гаджето на Меган Фокс

Конър проговори за конфликта си с гаджето на Меган Фокс

Конър проговори за конфликта си с гаджето на Меган Фокс
0

Бившият шампион на UFC Конър Макгрегър проговори за конфликта си преди няколко дни с рапъра Machine Gun Kelly на ежегодните музикални награди MTV.

„Ще ви кажа какво се случи. Отидох на събитието в Ню Йорк за да връча наградата. Исках да си прекарам добре, но той ме блъсна и ми подхвърли някакво изречение. Това е. Просто реагирах бурно и хвърлих напитката си по него“, каза Макгрегър.

Няколко дни след неприятната случка на червения килим, от която като по чудо не се стигне до физическа саморазправа, Конър Магрегър покани рапъра да го гледа на следващата му битка.

,,Между нас няма вражда, дори не познавам този човек. Кой е той? Меган Фокс от години посещава моите шоута, нея в познавам, но не знам кой е този човек, който беше с нея. Нека дойдат и ме гледат някой път“, каза ирландецът.

Букмейкърски компании дори започнаха да организират и приемат залози за потенциална битка между бившия шампион на UFC в две дивизии Конър Макгрегър и рапъра Кулсън Бейкър, известен като Machine Gun Kelly или MGK. Напълно очаквано боецът е фаворит.