Начало ММА Конър зарадва 90-годишна жена

Конър зарадва 90-годишна жена

Конър зарадва 90-годишна жена
0

Конър Макгрегър отново разчупи клишетата за себе си, излизайки от имиджа си на боец. Бившият шампион на UFC, покани съседката си от детството – Мей Глийсън, която наскоро навърши 90 години, да отпразнуват специален за нея ден. Двамата се почерпиха в заведението на Макгрегър ,,Black Forge в Дъблин“.

Мей е живяла врата до врата с боеца в Крамлин, като тя е повлияла на развитието му като личност. Въпреки че самата Мей имаше празник, тя подари на Конър негови детски снимки, които боецът изобщо не е притежавал.

Изглежда това наистина е един от най-красивите подаръци в живота на Макгрегър, както личи от публикацията му в Instagram.

„Честит 90-ти рожден ден, Мей Глийсън. Тази прекрасна жена и нейното семейство бяха до мен, когато бях млад на Clonmacnoise Road, Crumlin, Dublin 12. Мей ми показа снимки, когато бях дете. Благодаря на Мей и семейството Глисън! Изгубихме всичките си снимки преди много години и това ме натъжава дълбоко. Така че наистина ми беше приятно да видя някои от тях. Не забравям нищо. Благодаря много, Мей. Надявам се, че сте изкарали добър рожден ден в нашата кръчма, защото това беше много специален момент за мен “, написа Конър.

Освен това Конър Макгрегър използва времето, в което лекува травмата си в писането на книга за живота си. Боецът е наел специален екип, който събира съдържание от миналото му, за да го опишат в книга, както и за бъдещи документални филми за бойци.Снимки от личния архив на Мей Глийсън ще бъдат достойно допълнение към колекцията, което в бъдеще ще помогне да се разкаже историята на  Конър Макгрегър, от крайна бедност до шампион на UFC.