Начало ММА Кормие изненадващо защити Джон Джоунс
0

Кормие изненадващо защити Джон Джоунс

Кормие изненадващо защити Джон Джоунс
0

Бившият шампион на UFC в две категории Даниел Кормие смята за абсурдно да се мисли, че Джон Джоунс се страхува да се бие с Франсис Нгану и се опитва да избегне битка със „Звяра“ от Камерун, като отправя прекалени финансови изисквания.

Джон Джоунс – въпреки всичко, което се случи между нас – не се страхува от Франсис Нгану. Абсурдно е хората да мислят така, защото той не се страхува. Разбирам, че повечето хора биха се страхували, но има и такива, които не се страхуват от Нгану – Стипе Миочич, Дерик Луис, Кирил Ган. Тези момчета определено не се страхуват от него, както и Джон Джоунс„.

Кормие вярва, че Джон Джоунс ще бъде следващият претендент за шампион на UFC в тежка категория.

Джон Джоунс е едно от най-талантливите момчета, които съм виждал в Октагона, и ако има някой, който може да се справи с пъзела на Франсис Нгану, това е Джоунс. Знам, че се водят преговори на най-високо ниво и мисля, че тази битка ще се състои„, добави Кормие.

Джоунс: Освободете ме най-сетне!

През уикенда на UFC 260 Франсис Нгану взе титлата в тежка категория от Стипе Миочич, нокаутирайки шампиона във рунд. Победата на Нгану предизвика нов обществен конфликт между Джон Джоунс и президента на UFC Дейна Уайт, което доведе до това най-добрия боец ​​в света да иска да бъде уволнен от организацията.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.