Начало ММА Коща и екипът му отговориха на обвиненията в насилие над медицинска сестра
0

Коща и екипът му отговориха на обвиненията в насилие над медицинска сестра

Коща и екипът му отговориха на обвиненията в насилие над медицинска сестра
0

Бившият претендент за титлата в „средна“ категория на UFC Паоло Коща отговори на обвиненията в насилие над медицинска сестра.

Както ви съобщихме само преди ден, бразилски медии информираха, че Коща е поискал да вземе документ, че е имунизиран срещу COVID 19, без наистина да приеме доза от ваксината. Твърденията са, че една от медицинските сестри, която е била на пътя на Коща, се е опитала да го спре, но той я е ударил по лицето.

След като тези новини бяха публикувани в множество международни издания, екипът на Паоло Коща излезе с изявление в Instagram.

„….спортистът Паоло Коща и неговият отбор са против всякакъв тип насилие. Коща е спортист, който се изявява на високо ниво и е отдаден на тренировките си, като спазва правила, норми и дисциплина. Неговата философия и поведение не съвпадат с действията, в които е обвинен. Обвиненията и подправените факти не отразяват наистина какво се е случило. Фактите ще бъдат внимателно разследвани и правилните легални инструменти за тяхното изясняване ще бъдат използвани“, пише в публикацията.

След инцидента Коща е бил разпитан от полицията в районно управление, но след това е бил освободен. Въпреки това, медицинската сестра е подала жалба.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".