Начало ММА Овърийм има интерес към двубой с Емелианенко
0

Овърийм има интерес към двубой с Емелианенко

Овърийм има интерес към двубой с Емелианенко
0

Живата легенда на бойните спортове Алистър Овърийм е категоричен, че не е приключил с ММА, въпреки че има насрочен двубой в кикбокса и вече не е част от UFC. Холандецът трябва да премери сили през октомври с неговия бивш опонент Бадр Хари във веригата „GLORY“, но пред „The MMA Hour“ сподели, че планира отново да се бие по правилата на смесените бойни изкуства.

„Не съм приключил с ММА. Искам да направя още една-две срещи……трябва да изиграя моята трилогия с Бадр първо. Това ще бъде голяма битка за света на кикбокса. След него би трябвало да играя и срещу Рико“

Алистър допълва, че има огромно уважение към бишия му „колега“ от годините в PRIDE Фьодор Емелианенко и би имал интерес към такава битка.

„…..също както битката с Бадр, така и в евентуален двубой с Фьодор, в началото не съм много ентусиазиран, но колкото повече приближава, толкова повече интерсно ми става. Когато хоратя говорят за такъв двубой се надъхвам“, заяви бившият претендент за титлата в тежка категория на UFC.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".