Начало ММА Коща твърди, че Витор Белфорт е биологичния му баща
0

Коща твърди, че Витор Белфорт е биологичния му баща

Коща твърди, че Витор Белфорт е биологичния му баща
0

Бившият претендент за титлата в „срдна“ категория на UFC Паоло Коща „разкри“ в социалните мрежи, че легендата на ММА Витор Белфорт е негов биологичен баща.

Както по-рано днес ви съобщихме, Коща беше отново обвинен в приемане на допинг. Този път колегата му Люк Рокхолд отправи обвинението. Това предизвика ироничен отговор от Коща.

„След всичко, което Люк каза, трябва да ви разкрия нещо. Витор Белфорт е моя биологичен баща…..затова, когато ме представи пред екипа на UFC, той ме нарече „Бейби Витор“, написа шеговито Коща в Twitter.

Самият Витор Белфорт на няколко пъти е бил спипван с употреба на допинг и е изтърпявал наказания. Едно от обвиненията на Рокхолд към Коща е именно, че бразилецът не се бие, защото допингът му вече не действа. Последният двубой на Паоло бе през октомври, 2021-а. Тогава той загуби със съдийско решение от Марвин Ветори.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".