Начало ММА Ковингтън: Ще забия Адесаня по глава в земята
0

Ковингтън: Ще забия Адесаня по глава в земята

Ковингтън: Ще забия Адесаня по глава в земята
0

Бившият претендент за титлата на UFC в категория до 77 килограма Колби Ковинтън твърди, че неговият стил на играе е опасен за шампиона в по-високата дивизия Израел Адесаня. Американецът твърди, че неговата борба ще бъде прекалено силна за Израел Адесаня.

„Мисля, че мога да се кача в горната категория и да се бия с Адесаня. Не мисля, че той ще иска към двубой, но към момента няма опонент. Защо Камару да се бие с него, като аз го победих два пъти. Усман не струва. Всеки знае, че в последната ни бтика спечелих последните три рунда“, категоричен е Колби пред  Submission Radio.

Ковингтън продължи, като изказа увереноста си, че победата срещу Адесаня му е в кърпа вързана.

„Това е лесна победа с решение за мен. Ще вдигна Адесаня и ще го забия с глава в земята. Той е кардио кикбоксьор. Можех да се присъединя към групите за дами по кардио кикбокс, но реших да се запиша на борба като малък. Така че, не мисля, че той е добър боец и не мисля, че може да спре борбата ми“

Ковингтън се завърна към победите през март с доминантно представяне срещу бившия му съотборник Хорхе Масвидал. След тази битка той предизвика друг боец на „American Top Team“ Дъстин Порие.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".