Начало ММА Крон Грейси за дебюта си в UFC: Цял живот чакам този момент
0

Крон Грейси за дебюта си в UFC: Цял живот чакам този момент

Крон Грейси за дебюта си в UFC: Цял живот чакам този момент
0

Представителят на новата генерация на легендарната фамилия Грейси, Крон Грейси, ще направи своя дебют в UFC този уикенд във Финикс, Аризона на събитието UFC on ESPN 1. Той ще се изправи срещу Алекс Касерес в битка от главната бойна карта на събитието. Крон е световен шампион по граплинг на най-престижния граплинг форум – ADCC. Той завоюва златото в категория до 77 кг. на турнира през 2013 г. в Пекин, Китай и след този момент той тръгва по стъпките на баща си, Хиксън Грейси, и се отдава на смесените бойни изкуства. Зад гърба си има четири професионални двубоя и четири победи чрез отказване на противника му. Последните му три битки за в азиатската професионална бойна верига RIZIN.

Срещу него се изправя Алекс Касерес, който се състезава в UFC от 2011 г. и има цели 20 двубоя в Октагона на организацията за 8 години. Опитният американец има 14 победи и 11 загуби зад гърба си.

„Цял живот чакам този момент. Харесва ми да представям цялото ми семейство. Винаги очаквам най-добрия резултат, но съм готов за всичко. Тренирам за да победя и съм винаги готов да умра в клетката“, заяви 30-годишния Крон пред феновете си във Фейсбук.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".