Начало ММА Легендарният Джи Ес Пи се завръща за бой с Нурмагомедов?

Легендарният Джи Ес Пи се завръща за бой с Нурмагомедов?

Легендарният Джи Ес Пи се завръща за бой с Нурмагомедов?
0

В последните часове се спекулира все повече около евентуалното завръщане на ММА легендата Джордж Сен-Пиер. GSP (бълг. Джи Ес Пи) може да се прибере в своя дом – Октагона, именно за битка с непобедения шампион на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов.

Канадецът се оттегли през декември 2017, след като бе диагностициран със стомашната болест – колит.

Бляскавото му минало в UFC се изразява в 26 победи от 28 мача и дългогодишна доминация в полусредна категория. Подобно на Хабиб, битките му са от най-купуваните в историята на организацията и сблъсък между тях несъмнено би й донесъл главоломни печалби.

Десетки източници твърдят, че подобна среща вече се подготвя. Ако бъде обявена, промотирането ще бъде много сериозно. Припомняме, че „Орела“ все още е със спрени състезателни права, но това не му пречи трескаво да търси следващ противник. За такъв са спрягани и имената на Тони Фъргюсън и Дъстин Порие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.