Начало ММА Майкъл Биспинг: Тони Фъргюсън не е същият боец

Майкъл Биспинг: Тони Фъргюсън не е същият боец

Майкъл Биспинг: Тони Фъргюсън не е същият боец
0

След като допусна втора поредна загуба за пръв път в професионалната си ММА кариера, мнозина фенове се запитаха дали не сме видяли най-доброто то Тони Фъргюсън.

„Ел Кукуй“ записа две поражения през 2020-та – първо от Джъстин Гейджи, а след това от Чарлз Оливейра. Загубите прекъснаха умопомра1ителната серия от 12 поредни победи в UFC, но не това бе най-притеснителното.

Embed from Getty Images

Бившият времене шампион в лека категория бе тотално доминиран в последните си две срещи и изглеждаше така, всякаш наистина е било, каквото е било.

Подобно мнение изрази и бившият шампион в средна категория – Майкъл Биспинг.

Embed from Getty Images

Мисля, че това, което наблюдаваме с Тони е неговия внезапен спад„, заяви в последното издание на своя подкаст британецът.

Човешкото тяло си има граници, а Тони бе един от най-коравите войни в продължение на дълги години. Нямам нищо против него и това, което искам да кажа, не трябва да бъде прието по различен начин. Страшно много го уважавам.

„Той е дефиницията за истински боец. Мачовете му са истинско шоу, но в същото време той пое и много удари. Той винаги показваше по-голяма воля и сърце, поемаше попаденията на противника и накрая го побеждаваше.

„Вижте и колко бонуси получи. Но всяко нещо си имат граници и тялото на човек не е изключение. Вижда се, че той не е същия боец, който бе преди няколко години. Вече не е толкова рязък, не е толкова експлозивен„, допълни Биспинг, който прекрати кариерата си на същата възраст, на която е Фъргюсън в момента.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.