Начало ММА Макгрегър даде задна за завръщането си тази година: Няма да ме пуснат през декември

Макгрегър даде задна за завръщането си тази година: Няма да ме пуснат през декември

Макгрегър даде задна за завръщането си тази година: Няма да ме пуснат през декември
0

Ирландската ММА звезда Конър Макгрегър изглежда започва да осъзнава обективните пречки пред завръщането си в октагона в рамките на календарната 2023 г. Бившият шампион в две дивизии на UFC неколкократно изрази убеденост в публичното пространство, че планираният двубой с Майкъл Чандлър ще успее да се проведе през декември, но в няколко гласови съобщения в Twitter от последните часове, Конър изглежда разколебан.

„Няма да ме пуснат да се бия през декември, дами и господа„, заяви кратко Макгрегър.

Думите на ирландеца идват по-малко от 24 часа, след като президентът на организацията Дейна Уайт обяви, че евентуална поява на Макгрегър ще бъде възможна в началото на 2024-а година. Вероятно зад официалните коментари, лагерът на ирландеца и представители на UFC са били в процес на интензивни разговори, които е твърде възможно да не са дали очаквания резултат.

Подобен развой на събитията изглежда напълно логичен. Макгрегър действително бе треньор в бойното риалити на компанията The Ultimate Fighter 31 и двамата с Майкъл Чандлър нажежиха страстите, създавайки необходимия хайп за двубоя им. С това обаче сериозността на Конър към процеса по организиране и осъществяване на двубоя изглежда приключи. Макгрегър все още не е включен в антидопинговата програма на UFC, което е задължително условие преди завръщане в октагона. Той трябва да премине през няколкомесечен пробен период, след което да получи зелена светлина за състезания. Бившият шампион все още не е започнал този процес.

Никой не знае и в каква кондиционна форма се намира Макгрегър. Последните аудио съобщения в социалните мрежи оставихе впечатления у някои фенове, че той е в нетрезво състояние. През последните месеци Конър многократно бе забелязан да се забавлява на партита в различни точки на Европа и подобен начин на живот буди съмнение за сериозното му отношение към завръщане.

Ако изключим фактите и чуем това, което Макгрегър говореше обаче, всичко е наред и той е напълно готов за нови подвизи в октагона. В последното си интервю ирландецът заяви, че иска двубой с Чандлър, след това с Джъстин Гейджи и накрая трилогия с Нейт Диаз. Този дълъг боен маратон обаче започва с малката стъпка на сериозно отношение към правилата на UFC. Трудно можем да кажем, че това се случва в момента.