Начало ММА Масвидал и Бърнс се разбраха за битка
0

Масвидал и Бърнс се разбраха за битка

Масвидал и Бърнс се разбраха за битка
0

„Най-гадното ко*еле на планетата“ Хорхе Масвидал и Жилберт Бърнс се разбраха да се изправят един срещу друг в октагона на UFC. Двамата си размениха реплики в социалните мрежи, за да стигнат до съглашение, че трябва да направят битка, достойна да се конкурира за званието „най-добра за годината“.

Масвидал бе предизвикан от Бърнс, който изреди няколко имена, с които иска да подели клетката. Той посочи братята Нейт и Ник Диаз, като нареди до тях и Хорхе. Бразилецът направи това в интервю за TSN.

Искам голям мач. Винаги съм искал да се бия с Нейт или Ник, без значение с кой от двамата. Другата ми опция е Масвидал, след което отново се връщам на претендентската линия“, коментира Бърнс.

Той загуби от Хамзат Чимаев миналия месец, но след силното си представяне в мача натрупа огромна популярност. От своя страна Масвидал се забърка в страхотен скандал с Колби Ковингтън, който си издейства ограничителна заповед срещу него в следствие на сбиването им в ресторант в Маями.

Хайде да го направим, звучи ми добре“, написа Масвидал на поканата за двубой. На което Бърнс бързо отговори: „Знам, че имаш някои неща да оправиш, аз също трябва да поправя някои глупости около мен. Изчистваме ги и ще се бием преди края на годината“.