Начало ММА Масвидал се готви за битки с Ковингтън или Диас
0

Масвидал се готви за битки с Ковингтън или Диас

Масвидал се готви за битки с Ковингтън или Диас
0

Бившият претендент в полусредна категория на UFC Хорхе Масвидал планира да се завърне в октагона тази есен, отбеляза спортният колумнист Ариел Хелвани, позовавайки се на мениджъра на боеца.

Говорих с мениджъра на Хорхе Масвидал – Абрахам Кава, за това какво ще се случи по-нататък за Масвидал. Той каза, че се очаква да се завърне през октомври-ноември срещу Ник Диас или Колби Ковингтън “, написа репортерът.

Колби Ковингтън очаква през есента реванш с действащия шампион на дивизията Камару Усман, а завръщането на Ник Диас в октагона все още е под въпрос.

В същото време екипът на Масвидал не посочва Леон Едуардс , който, въпреки че спечели битката срещу Нейт Диас, е принуден да стои и да чака, докато Усман и Ковингтън подредят нещата.

Хорхе Масвидал претърпя две поредни поражения, като загуби от Камар Усман с единодушно решение в пет рунда през юли миналата година, а през април тази година загуби от действащия шампион с нокаут във втория рунд.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".