Начало ММА Мат Фривола: UFC ми платиха за победа без да се бия
0

Мат Фривола: UFC ми платиха за победа без да се бия

Мат Фривола: UFC ми платиха за победа без да се бия
0

ММА боецът Мат Фривола похвали UFC за отношението им към него. Той трябваше да се състезава на 20-ти юни, но битката му бе отложена, тъй като негов съотборник даде позитивен тест за COVID-19. Въпреки този факт, боецът твърди, че UFC са му платили за неизиграната среща. 

„Погрижиха се добре за мен. Платиха ми и бонус пари за победа. Определено това взе малко от солта в раната“, споделя Фривола пред mmafighting.com. Toй добавя, че прекосил Америка с кола, стоял 14 дин в карантина във Флорида и в денят преди галавечерта разбрал, че няма да участва в битка. Фривола даде негативен тест, но позитивният тест на съотботника му го изкара от битката.

Друг боец, който остана без двубой заради коронавирус бе Роналдо Соуза. Когато битката му с Урая Хол на UFC 249 пропадна, той също получи своето заплащане.

Фривола заключи, че ще търси завръщане в клетката през август. Той заяви интереса си към съревнование с Кама Уърти, който победи със събмишън Луис Пеня на последното събитие на UFC.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.