Начало ММА UFC насрочи битки на Барбоса и Арловски
0

UFC насрочи битки на Барбоса и Арловски

UFC насрочи битки на Барбоса и Арловски
0

Още двама елитни бойци ще демонстрират уменията си през май месец на събития на UFC. Бившият претендент в тежка категория Андрей Арловски и Едсън Барбоса ще бъдат добавени към бойните карти на 13-ти и 16-ти май според бразилската медия „Combate“ и профила на Арловски в Instagram.

Арловски е най-новото звездно попълнение към бойната карта за 13-ти май в Джаксънвил, Флорида. Той ще се изправи срещу шампиона на PFL в тежка категория Филипе Линс. 34-годишният бразилец е в серия от четири победи и битката му с Арловски ще бъде дебют в UFC. Арловски за последно стъпи в октагона срещу Жаирзиньо Розенструик и загуби с нокаут. Последната победа на 41-годишния руснак бе срещу Бен Ротуел през юли 2019-та.

Три дни по-късно отново в Джаксънвил Едсън Барбоса ще премери сили с Дан Иге. В последната си изява в клетката той отстъпи пред Пол Фелдер в изключително оспорван сблъсък. Това бе негова трета загуба в четири битки. Единствената му победа в последните две години е над Дан Хукър. Тази среща ще бъде най-голямото професионално предизвикателство за Дан Иге досега. Той има 5 победи и само една загуба в UFC, но всички те са от бойци, които не са в топ 5 на категорията.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".