Начало Кикбокс и муай тай Могъщата мишка спечели битка по два правилника

Могъщата мишка спечели битка по два правилника

Могъщата мишка спечели битка по два правилника
0

Деметриус Джонсън триумфира в иновативна битка, която предвиждаше 2 рунда по правилника на муай тай и 2 рунда по ММА.

Бившият шампион на UFC в категория „муха“ и победител от Гран При турнира на ONE FC отказа Родтанг на своя територия във втората част на мача. Преди това той оцеля в муай тай рунда.

Родтанг беше агресорът в началото на подглавното събитие на ONE FC X, като се опита да пласира опасни удари, лакти и ритници. Джонсън почти през целите три минути се опитваше да избягва от съперника и чакаше да дойдат смесените правила.

Динамиката се промени драстично през вторите три минути. Родтанг вече започна да се пази от тейкдауни, но не успя.

„Могъщата мишка“ показа класата си на земя и с бърза транзиция към риър нейкед чоук заключи съперника, който не се предаде, но изпадна в безсъзнание.

„Отборът ми ме подгтови за тази лудница… Знаех, че първият рунд ще е ад. Никой няма да те запомни, ако не поемаш рискове. Знам, че той удря най-тежко в цялата дивизия“, Джонсън заяви след края на битката срещу муай тай шампиона.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.