Начало ММА Нейт Диаз и Дъстин Порие си уговориха двубой
0

Нейт Диаз и Дъстин Порие си уговориха двубой

Нейт Диаз и Дъстин Порие си уговориха двубой
0

Мега звездите на UFC Нейт Диаз и Дъстин Порие се договориха да премерят сили в клетката. Двамата достигнаха до такова споразумение в социалната мрежа Twitter. Те се съгласиха, че ще премерят сили през януари, 2022.

Само преди един ден в предаването „The MMA Hour“ бившият претендент за титла в UFC Дъстин Порие заяви, че е заинтересован от битка с Нейт Диаз. Боецът от Стоктън веднага отговори.

Американската медия ММAfighting.com потвърждават, че след тези туитове са получили информация от Порие, че е съгласен да кръстоса ръкавици с Диаз през януари, 2022.

Порие и Диаз имаха насрочен двубой през 2018-а на събитието UFC 230. Тогава срещата им отпадна заради контузия на Порие. Двамата влизат в словесни „престрелки“ през годините и събитието UFC 270 на 22-и януари, 2022 може и да е идеална възможност за двамата да си изчистят сметките. Галавечерта ще се състои в Калифорния и ще бъде оглавена от битки за титли при най-леките и най-тежките. Дейвисън Фигерейдо ще се изправи срещу Брандън Морено за трети път, а шампионът Франсис Нгану ще премери сили с временния шампион Сирил Ган.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".