Начало ММА Нгану направи избор между Кормие и Миочич
0

Нгану направи избор между Кормие и Миочич

Нгану направи избор между Кормие и Миочич
0

Боецът от тежка категория на UFC Франсис Нгану заяви, че ако Стипе Миочич не може да се бие в близко бъдеще, тогава трябва да бъде лишен от шампионската титла. Той е убеден, че може да получи възможност са мач с Даниел Кормие при подобна развръзка.

„Мисля, че UFC трябва да направи нещо за титлата. Не знам кога ще приключи пандемията, но трябва да се направи двубой за титлата. Уважавам Стипе, защото е заслужено шампион, но дивизията трябва да продължи. Не може да продължава да задържа въпроса за титлата. Измина почти година от последния двубой за титлата и кой знае кога ще се случи следващият“, каза Нгану.

„Ще се радвам да се бия с Кормие. Той се нуждае от трилогия със Стипе, но аз съм също насреща. Даниел излезе и каза, че ще се бие с мен. За мен би било чест да се бия с него. Виждам себе си победител.

За мен би било по-лесно да се бия със Стипе, отколкото с Кормие. Той ще бъде по-труден за мен. Вече се бих с Миочич и не успя да ме нокаутира. Ако беше Кормие, щеше да се справи. Бях приключил, не можах да се движа и Стипе не успя да ме нокаутира. Ако отново се бия с него, знам как да го победя“, допълни Франсис.