Начало ММА Ник Диаз се завръща преди края на годината
0

Ник Диаз се завръща преди края на годината

Ник Диаз се завръща преди края на годината
0

Един от вечните любимци на феновете на ММА, Ник Диаз, ще се звърне в клетката до края на 2022-а. Това твърди неговият дългогодишен треньор и съветник Сизър Грейси.

Последната битка на Диаз се изигра на събитието UFC 266. Тогава той допусна загуба с ТКО във втория рунд от бившия шампион при 77-килограмовите Роби Уолър. Това бе среща реванш между двамата, за която бяха нужни 17 години да се осъществи. В първия им сблъсък в UFC през 2004-а Ник надделя с нокаут.

38-годишният Диаз има едва един двубой в последните седем години. В последната си изява в октагона не излгеждаше особено впечатляващо и дори му се наложи да играе в „средна“ категория, а не както обикновено в „полусредна“. Президентът на UFC Дейна Уайт сподели след двубоя на Диаз с Уолър, че Ник не трябва да се бие тново.

Ето, че Диаз и отборът му не са на това мнение:

Последната победа на Диаз се случи през 2011-а. Тогава боецът от Стоктън надделя над ММА легендата Би Джей Пен.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".