Начало ММА Оливейра избра Конър Макгрегър пред Ислам Махачев

Оливейра избра Конър Макгрегър пред Ислам Махачев

Оливейра избра Конър Макгрегър пред Ислам Махачев
0

Чарлс Оливейра се надява Дейна Уайт да му прати за съперник Конър Макгрегър. Шампионът на UFC в лека категория вероятно все пак ще защитава пояса срещу Ислам Махачев, като журналистите в Америка го попитаха кой би избрал, ако имаше такава възможност.

„Ако трябва да избирам между двамата, то несъмнено ще е Конър Макгрегър“, започна Оливейра.

„Това ще осигури огромна сума в банковата ми сметка. Това ще осигури по-хубав живот на семейството ми. Винаги е така с Конър, същата беше и ситуацията при Джъстин Порие. Когато ирландецът е в играта, всичко се променя.“

„Хората говорят много за битка между нас двамата. Мисля, че рано или късно този мач ще се състои. Все още от UFC не са ми казали името на следващия ми съперник, ще видим. Ще ми се да се бия до края на годината. Вариант е и шоуто е Бразилия през януари“, завърши шампионът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.