Начало ММА Оперират коляното на Аспинал следващата седмица

Оперират коляното на Аспинал следващата седмица

Оперират коляното на Аспинал следващата седмица
0

Състетзателят в тежка категория на UFC – Том Аспиал, ще се подложи на операция на дясното коляно през следващата седмица, съобщи самият той.

Британецът, който загуби последната си среща с Къртис Блейдс в Лондон, претърпя неприятна контузия в самото начало на мача с американеца. 26-годишният боец пласира лоу-кик в бедрото на съперника си, но ставата му поддаде и това прекрати главното събитие рано-рано.

Към този момент все още не се знае какъв точно е проблемът, защото Аспинал все още не е минал ядрено-магнитен резоанс. Причината за това е отокът, който все още не позволява на лекарите да видят какво точно ще трябва да бъде оперирано.

„Много хора ме питат какво е състоянието ми и затова реших да споделя. За съжаление, все още не мога да мина ЯМР, защото коляното е подуто. Проведох няколко разговора с хирург и имаме идея какво може да е, но ще видим резултите и в началото на следващата седмица лягам под ножа в Лондон.

„Благодаря на всички за подкепата и съжалявам, че не съм активен в поселдните дни, но все още съм доста подтиснат от случилото се в събота“, добави великобританецът.