Начало ММА Пеня поиска трилогия с Нунеш

Пеня поиска трилогия с Нунеш

Пеня поиска трилогия с Нунеш
0

Джулиана Пеня загуби титлата си в брутална битка с Аманда Нунеш само преди ден, но вече е закърпена и готова за трилогия.

Пеня понесе невероятно количество удари, някои от които я пратиха в тежки нокдауни, а след срещата Дейна Уайт каза, че тя е изпратена в болница, където ще се нуждае от пластичен хирург, защото парче от челото ѝ липсва. Тя опроверга това твърдение и поиска трети мач с „Лъвицата“ с изявление в социалните мрежи:

„По-корава от двудоларова монета. Благодаря на всички за обичта! Просто одраскване от котешка лапичка, нищо сериозно. Няколко шева, не липсва парче, не се нуждаех от операция. Сега сме 1-1 #трилогия #пенянунес3

В трилогията има известна логика, но е има шанс тя да не се случи веднага. Просто, защото „Лъвицата“ доминира доста отчетливо съперницата си през цялото време, за разлика от първия им двубой. Възможно е от UFC да изчакат известно време за да се възстанови интересът на публиката.

Един от нокдауните, понесени от Пеня

След мача пък Нунеш заяви, че е можела да довърши опонентката си, но не го е направила, за да докаже, че е по-добра.

„Знаех, че Джулиана е корава. Бях готова за това. Можех да я довърша, но исках да изкарам пет рунда с нея, за да го докажа. Е, по-добра съм. Доказах го тази вечер.“

тагове: