Начало ММА Петъчни прогнози: Коста и Ветори няма да стигнат до съдийско решение

Петъчни прогнози: Коста и Ветори няма да стигнат до съдийско решение

Петъчни прогнози: Коста и Ветори няма да стигнат до съдийско решение
0

Пауло Коста и Марвин Ветори все пак ще се бият този уикенд. Двамата ще излязат много над своето обичайно тегло за битка и това повишава шанса за нокау.

Повечето букмейкъри не отчитат това и не се забелязва промяна в коефициентите за продължителност на мача (към петък).

Няма как да пропуснем тази възможност, а и при тези двамата всеки удар може да е последният в срещата.

Битката е главна за събитието на UFC в Лас Вегас и затова е в 5 части по 3 минути. Да има под 4,5 рунда на 1,80 коефициент е стабилна опция. Все пак по-сигурната да НЕ се изиграят всички рундове е само 8 десети по-ниска, а именно 1,72. Това е водещото предложение този уикенд.

Продължаваме с главната битка на шоуто на „Белатор“ в Москва – Фьодор Емелианенко срещу Тимъти Джонсън.

Американецът е фаворит за спечелването, но тук отново ще погледнем продължителността на мача. Малцина са тези, които вярват в пълните три рунда.

Ставката от 1,25 обаче не е привлекателна. Все пак е удачен избор за колонка, а под 1,5 на 1,86 е рисков вариант. Дилемата е в коя част някой ще бъде нокаутиран.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.